welkom bij uw "ontwerp in..."

plan - smaak - resultaat

PRIVACY

"Ontwerp in", gevestigd aan Nieuw-Loosdrechtsedijk 16 - 1231 KX Loosdrecht, is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens, zoals weergegeven in deze privacyverklaring.

  • CONTACTGEGEVENS:
  • Ontwerp in
  • Nieuw-Loosdrechtsedijk 16
  • 1231 KX Loosdrecht
  • T: 035-208 26 34
  • M: 06-152 46 460
  • E: info@ontwerpin.nl
  • W: www.ontwerpin.nl
  •     Functionaris: Renate Vermeijs / Gerard Versteeg zijn Functionaris Gegevensbescherming van "Ontwerp in", te bereiken via bovenstaande contactgegevens

  • Persoonsgegevens die wij verwerken:
  • "Ontwerp in" verwerkt uw persoonsgegevens, doordat u gebruik maakt van onze diensten en/of omdat u deze zelf aan ons verstrekt. Hieronder vindt u een overzicht van de persoonsgegevens die wij verwerken:
  • Voor- en achternaam
  • Geslacht
  • Adresgegevens
  • Telefoonnummer
  • E-mail adres
  • Overige persoonsgegevens, die u zelf actief verstrekt (bijvoorbeeld benodigd voor vergunnings- of subsidie-aanvraag)

  • Bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens die wij verwerken:
  • "Ontwerp in" verwerkt de volgende bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens van u:
  • Burgerservicenummer (BSN)
  • Overige persoonsgegevens, die u zelf actief verstrekt (bijvoorbeeld benodigd voor vergunnings- of subsidie-aanvraag)

  • Met welk doel en op basis van welke grondslag wij persoonsgegevens verwerken:
  • "Ontwerp in" verwerkt uw persoonsgegevens voor de volgende doelen:
  • U te kunnen contacteren om onze dienstverlening uit te kunnen voeren
  • U te informeren over wijzigingen van onze diensten en producten
  • U onze diensten te kunnen leveren
  • U te kunnen factureren voor geleverde diensten
  • "Ontwerp in" verwerkt ook persoonsgegevens als wij hiertoe wettelijk verplicht zijn, zoals gegevens die wij nodige hebben voor onze belastingaangifte
  • Geautomatiseerde besluitvorming:
  • "Ontwerp in" neemt niet op basis van geautomatiseerde verwerkingen besluitn over zaken die (aanzienlijke) gevolgen kunnen hebben voor personen

  • Hoe lang we persoonsgegevens bewaren:
  • "Ontwerp in" bewaart uw persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren, waarvoor uw gegevens worden verzameld
  • Wij hanteren een bewaartermijn van 5 kalenderjaren

  • Delen van persoonsgegevens met derden:
  • "Ontwerp in" deelt uw persoonsgegevens met verschillende derden, als dit noodzakelijk is voor het uitvoeren van de overeenkomst en om te voldoen aan een eventuele wettelijke verplichting
  • Met bedrijven die uw gegevens verwerken in onze opdracht, sluiten wij een bewerkersovereenkomst om te zorgen voor eenzelfde niveau van beveiliging en vertrouwelijkheid van onze gegevens
  • "Ontwerp in" blijft verantwoordelijk voor deze verwerkingen
  • Daarnaast verstrekt "Ontwerp in" uw persoonsgegevens niet aan derden, indien u nadrukkelijk heeft aangegeven dit niet toe te staan
  • Op de website van "Ontwerp in" worden projecten genoemd, met vermelding van adres, zonder vermelding van overige persoonlijke gegevens

  • Cookies, of vergelijkbare technieken, die wij gebruiken:
  • "Ontwerp in" gebruikt geen cookies of verglijkbare technieken
  • Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen:
  • U heeft het recht om uw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen
  • Daarnaast heeft u het recht om uw eventuele toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van uw persoonsgegevens door "Ontwerp in" en heeft u het recht op gegevensoverdraagbaarheid
  • Dat betekent dat u bij ons een verzoek kunt indienen om de persoonsgegevens, die wij van u beschikken, in een computerbestand naar u of een ander door u te noemen organisatie toe te sturen
  • U kunt een verzoek tot inzage, correctie, verwijdering, gegevensoverdraging van uw persoonsgegevens of verzoek tot intrekking van uw toestemming of bezwaar op de verwerking van uw persoonsgegevens sturen naar: info@ontwerpin.nl
  • Om er zeker van te zijn dat het verzoek tot inzage tot u zelf is gedaan, vragen wij u een kopie van uw identiteitsbewijs met het verzoek mee te sturen
  • Maak in deze kopie uw pasfoto, MRZ (machine readable zone, de strook met nummers onderaan het paspoort), paspoortnummer en BSN (Burgerservicenummer) zwart, dit ter bescherming van uw privacy
  • We reageren zo snel mogelijk, maar binnen 4 weken, op uw verzoek
  • "Ontwerp in" wil u er tevens op wijzen dat u de mogelijkhed heeft om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens. Dat kan via de volgende link: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact-met-de-autoriteit-persoonsgegevens/tip-ons

  • Hoe wij persoonsgegevens beveiligen:
  • "Ontwerp in" neemt d ebescherming van uw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaming en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan
  • Als u de indruk heeft dat uw gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruk, neem dan contact met ons op via info@ontwerpin.nl